• Contactlenzen op maat. Een ambacht sinds 1968.

    Voor contactlensspecialisten en optometristen.

    Lees meer
    UCO contactlenzen
  • Ieder oog is uniek.

    Ieder oog verdraagt een contactlens anders. Ze verdienen een lens op maat die ideaal zit en perfect zicht geeft.

    Lees meer
    UCO contactlenzen
  • Persoonlijk, flexibel en betrouwbaar.

    Dat is UCO contactlenzen. Uw contactlens oplossing.

    Lees meer

Een optimale visus creëren en comfortabel dragen middels een vormstabiele of zachte contactlens? Onze contactlenzen maken wij graag op maat voor uw klant. Bekijk de nieuwste contactlens Retina; een unieke contactlensgeometrie waarmee de ideale lensvorm heel dicht wordt benaderd.

Welke oogaandoening uw klant ook heeft, wij bieden de juiste oplossing in zowel vormstabiele als zachte contactlenzen. Zo is de Rose-K dé ideale contactlens om als eerste toe te passen bij Keratoconus (irregulaire cornea).

Laat uw klant ’s nachts vormstabiele contactlenzen dragen om overdag te kunnen profiteren van de voordelen. Zo vertraagt de contactlens Ortho-K de progressie en vermindert het tijdelijk myopie en astigmatisme.

Contactlenzen op maat

Hollands ambacht

UCO contactlenzen is Hollands ambacht. Dé Nederlandse leverancier voor contactlenzen op maat. Al 50 jaar. Corrigerende lenzen, medische lenzen en nachtlenzen. Zowel vormstabiel als zacht. De beste techneuten produceren dagelijks in eigen laboratorium op Hollandse bodem. Alle kennis in huis om de juiste kwaliteit te bieden voor u en uw klanten. Persoonlijk, flexibel en betrouwbaar.

This post is also available in: Engels Duits